Moneda:

Declaratia de Confidentialitate

Ne angajăm să păstrăm intimitatea tuturor vizitatorilor site-ului nostru. Citiți următoarea politică de confidențialitate pentru a înțelege modul în care folosim și protejăm informațiile pe care ni le furnizați.
Noi nu închiriem, nu vindem sau nu divulgăm informații personale despre dvs. cu alte persoane sau companii neafiliate.
Vă putem colecta numele, titlul postului, informațiile de contact, inclusiv adresa de e-mail, informațiile demografice cum ar fi codul poștal, preferințele și interesele și alte informații relevante pentru sondajele și / sau ofertele clienților. Aceste informații trebuie să înțeleagă nevoile dvs. și să vă ofere servicii și produse mai bune. E-mailurile promoționale vor fi trimise cu privire la produse noi, oferte speciale sau alte informații despre care credem că s-ar putea găsi interesante folosind adresa de e-mail pe care ați furnizat-o. În plus, putem folosi informațiile furnizate pentru a personaliza site-ul în funcție de interesele dvs.
Facem toate eforturile pentru a vă asigura că experiența dvs. de achiziție de pe site-ul nostru este sigură. Utilizăm cele mai puternice tehnici de criptare a straturilor securizate (SSL) pentru a proteja împotriva pierderii, utilizării incorecte sau modificării informațiilor despre utilizatori. Pur și simplu adaugă securitate întregului flux de date între browserul dvs. de internet și sistemul nostru, oferindu-vă astfel un sentiment de încredere în furnizarea numărului de card. În plus, utilizăm screening-ul pentru fraudarea internetului pentru a proteja tranzacțiile cu cărți de credit.
Și când vă înregistrați pe site-ul nostru, vă avertizăm să alegeți o parolă greu de ghicit, dar ușor de reținut. Dacă vă aflați în legătură cu contul dvs., vă rugăm să ne contactați, vă vom verifica problema.
Consultați plata prin card de credit, obținem informații de autorizare a cărții de credit direct de la banca emitentă a cardului pentru verificare înainte de a încheia orice tranzacție.
Dacă aveți întrebări legate de această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați prin e-mail Echipa noastră
Back